logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Základy daní pro praxi online kurz - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Cíle kurzu : V tomto online kurzu se seznámíte se základními daňovými předpisy ČR. Budete se věnovat zákonům z oblasti daní, problematice DPH, dani z příjmu fyzických i právnických osob, dani silniční.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

LinkedIn s Martinem Grauem - efektivní a praktický úvod do světa největší profesní sítě
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

LinkedIn s Martinem Grauem - efektivní a praktický úvod do světa největší profesní sítě

Příležitost pro budování značky a získání užitečných kontaktů Přijďte zjistit, jaký přínos pro vás nebo váš byznys může mít práce se sociální sítí LinkedIn. Hledáte nové zákazníky, chcete zvýšit povědomí o vašich službách, hledáte nové kolegy, nebo chcete kolem sebe či značky své firmy vybudovat digitální komunitu? V rámci tohoto praktického kurzu získáte konkrétní návody a tipy pro to, jak kontakty z on-line světa přetavit v reálně výsledky. Poznáte, že na LinkedIn má impozantní potenciál, jak pro vás osobně, tak pro vaši firmu. Kurz je primárně orientovaný na praktické uplatnění získaných znalostí. Bude skvělé, když si před návštěvou tohoto kurzu založíte profil na LinkedIn a zorientujete se v uživatelských základech fungování této sítě. Kurz je určen: profesionálům se zájmem o posílení své osobní značky specialistům zodpovědným za propagaci firemního brandu manažerům, kteří chtějí posilovat povědomí o své firmě v digitálním světě vedoucím pracovníkům hledajícím nové lidi do svých týmů všem, kteří se chtějí na LinkedInu správně a účinně profilovat Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás: vylepšíte svůj osobní i firemní profil na LinkedIn tak, aby poutal pozornost a byl vaší reprezentativní vizitkou v digitálním světě, která vám otevře dveře k novým kontaktům naučíte se, jak vyhledat a hlavně atraktivně oslovit a zaujmout nové zákazníky, obchodní partnery nebo třeba i potenciální nové kolegy poznáte principy budování osobního brandu na LinkedIn, tedy jak posílit svou image a reputaci profesionála zjistíte, jak pojmout firemní prezentaci na LinkedIn – co a jak publikovat, abyste oslovili svou cílovou skupinu a budovali si tak komunitu svých „followerů“ získáte komplexní povědomí o tom, jaké funkce tato síť má a jak je využít pro svůj byznys

... Zpět ke kurzu  -> LinkedIn s Martinem Grauem - efektivní a praktický úvod do světa největší profesní sítě



Top Vision

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů již od roku 2001. Naše mnohaleté zkušenosti a zázemí největší vzdělávací skupiny v České republice EDUA Group dopomohly k vytvoření ucelené nabídky tréninků, seminářů a kurzů soft i hard skills dovedností, IT kurzů a školení. Samozřejmostí je možnost připravit pro klienty akce na míru, a to naším oddělením interního vzdělávání. Společnost top vision také pořádá zajímavá fóra a konference.

Naše akce ročně navštíví 7 000 účastníků, pořádáme 16 manažerských fór a přes 650 otevřených tréninkových a seminárních dnů. Disponujeme nejširší a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v České republice. Ročně na našich otevřených a interních akcích vystoupí více než 300 osobností.

S naší širokou nabídkou a vědomostmi se rádi podělíme i s Vámi.


Top Vision

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Umělá inteligence pro kreativní obory AI for creative industries v květnu 2024 - Praha
^